Frikadellen

Race DV, født 2008, stg. 1.68 cm.

Frikadellen er stor rød og ikke særlig tolerant overfor rytterfejl så hun bruges mest til de ryttere der er rutinerede.Frikadellen er MEGET madglad. Så madglad at hun har sin helt egen gummimåtte i sin boks,da hun ellers prøver at skrabe hul i gulvet.Frikadellen er datter af "mor" som er lidt længere nede af siden.

Frikadellen venter føl i foråret 2018.

IMG_8016.jpg
IMG_7971.jpg

Maja

Race Connemare blanding, født 2006, stg. 1.35 cm.

Maja er en dejlig ponyhoppe som kan rides af de flest, hun er nem i stalden og laver sjældent det helt store væsen af sig. Maja er en rigtig god springpony som er meget populær i springundervisningstimerne.

Aqua

Race, pony blanding, født 1990, stg.1.33 cm.

Gode gamle Aqua er med sine 27 år, en meget rutineret herre, han er så god og venlig som dagen er lang og rigtig god til nye og usikre ryttere.

Og tager du Aqua med til stranden tager han dig gerne med ud på en svømmetur.

Mumlan

Race knabstrupper, født 1996, stg. 1.18 cm.

Mumlan giver mening til udtrykket "det grå guld". Hun er den blideste, venligste sjæl og kan rides af alle børn. Hun er en godbidstyv og elsker at stå i timevis og nusse på staldgangen.

aIMG_4308.jpg
aIMG_4302.jpg

Shilos Cold Rock Star

Race Dartmoore pony, født 2006, stg. 1.23 cm.

Stella som hun kaldes blandt venner, er en lille fræk sag som kan give de fleste ryttere grå hår i hovedebunden. Hun er rigtig sød i stalden, men har lidt flere meninger om tingene når der kommer rytter på hende,

Lillepigen

Race Knabstrupper, født 2006, stg.146 cm.

Lillepigen er en mærkelig lille snegl, hun eeeelsker mennesker og er sød og rolig på staldgangen, men hvis du putter hende i en hesteboks bryder helvede løs, så farer hun rundt og hyler til du lukker hende ud igen, hun er smuk og kan rides af de fleste.

 

aIMG_4293.jpg
aIMG_4283.jpg

Freja

Race ponyblanding, født 2000, stg.1.28 cm.

Freja er en "oldies but goodies" ponyhoppe. Hun er smuk og kan rides af de fleste og er en fin springpony. Hun er en dejlig turhest og kan godt lide en god, frisk galop ud over markerne.

aIMG_4270.jpg
aIMG_4268.jpg

Star

Race New Forrest, født 2013, stg.148 cm

Star er en skøn vallak med et helt skønt temperament, han er en dejlig turpony og en god springpony. Han elsker en kysse og gør det gerne på alt og alle, hvis han får chancen. 

 

aIMG_4078.jpg
IMG_4062.jpg
aIMG_4075.jpg

Neda

Race Pinto, født 2009, stg. 1.40 cm.

Neda er en køn kat. 2 pony som jeg hentede i det mørke jylland. Hun havde gået som følhoppe i flere år og var ikke tilredet. Jeg var lidt nervøs for om hvordan hun ville tage en tilridning i så sen en alder, men hun gjorde mig fuldstændig til skamme ved at være en af de nemmeste heste jeg nogensinde har redet til og hendes temperament er det allerbedste ved hende.

aIMG_4064.jpg

Marster

Race Dansk varmblod, født 2001, stg. 1.72 cm.

Marster er stalden største hest, men også den absolut største kylling vi har. Marster ser hestespøgelser alle vegne og er sikker på at "ståopskamlen" i ridehuset har hugtænder.Udover hans kyllingesind giver han en god og sikker ridetur til store og små HVER gang og er en dygtig dressurhest.

IMG_4132.jpg
aIMG_4138.jpg

Marika

Race Tinker/Frieser blanding, født 2019, stg. 1.53 cm.

Marika er enhver hestepiges drøm , lækkert langt flagende pandelok og kulsort pels, Marika er en stædig rad, men også en bombesikker turhest der aldrig har tabt en rytter. Marika bliver nok aldrig den store springstjerne, men tilgengæld er hun ren sofa i trav og smuk som en filmstjerne.

IMG_0270.jpg
IMG_9972.jpg

Lammegaardens Pixel

Race Knabstrupper, født 2007, stg. 1.63 cm.

Pixel er en gnaven trold, der ikke bryder sig om ret meget andet end sine mennesker og en enkelt hest eller to. Hun springer ret kraftfuldt og rytter skal holde godt fast for ikke at blive sprunget ud af sadlen. Pixel er i fol og skal have føl i Juli 2019.

Sille

Race Knabstrupper, født 1999, stg. 1.58 cm.

Sille er min gode ven, vi har kendt hinanden i 15 år, Sille forsvandt ud af mit liv for 11 år siden men da jeg så hende til salg for 2 år siden, tænkte jeg at hun skulle da helt bestemt ende sine dage her hos mig, Sille er den bedste nybegynderhest man kan ønske sig, der er intet der kan ryste Silles verden og hun er en enestående tryg hest at have med at gøre. og så er hun verdens bedste jagthest. Sille skal fole april 2019.

Gerda

Race knabstrupper, født 2002, stg. 1.68 cm.

Store dejlige Gerda, med masser af motor og gålyst, hun er en arbejdsbi med et hjerte af guld og så har hun avlet mange smukke føl.

Gerda er helt sin egen, hun gider ikke spilde tid på unødvendigheder og hun er i det hele taget en hest med helt egne meninger om tingene.

Gerda venter føl i foråret 2018.

Mirabella

Race ponyblanding, født 2010, stg. 1.40 cm.

Mirabella er en af de smukkeste ponyer i stalden, hendes helt unikke farve gør at hun altid skiller sig ud, hun er Carolines springpony og hun er tit med i byen til springkonkurencer, Mirabella er lidt sky og forsigtig, men hvis du spiller dine kort rigtigt, vil hun gå gennem ild for sin rytter og hun gør sig altid umage.

IMG_3091.jpg
IMG_3101.jpg

Qenya og Qairo

Race knabstrupper, født 2018.

To tosser på tur kunne billederne af mine to hoppeføl fra 2018hedde. de er fede og frække og vi glæder os alle meget til at se dem blive voksne og rideheste en dag.

Anna

Race Angle araber, født 2017 forventet stg. 1.65 cm.

Anna er det første føl født her på gården, hun er meget forsigtig og ikke nem at komme til, men hun er smuk og velgående og vi glæder os alle til at hun skal blive en stor stærk og ædel militaryhest en dag.

HUMLEBÆKGAARD RYTTERUDDANNELSE

- fremtidens ryttere starter her